Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1995
|
43
|
06
|
Tytuł artykułu
Amaranthus - nowy surowiec piekarski
Autorzy
Ambroziak Z.
,
Piesiewicz H.
,
Wegielek K.
,
Krasnowska B.
,
Wegielek K.
,
Baranski M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka z szarlatu
dodatki do zywnosci
nasiona
piekarstwo
pieczywo
szarlat
wypiek laboratoryjny
ocena organoleptyczna
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1995
Tom
43
Numer
06
Opis fizyczny
s.39-42,tab.
Twórcy
autor
Ambroziak Z.
autor
Piesiewicz H.
autor
Wegielek K.
autor
Krasnowska B.
autor
Wegielek K.
autor
Baranski M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-05331f08-5891-4932-a554-b6980f3c6278
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.