Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Natural Sciences
1998
|
01
|
Tytuł artykułu
New pea varieties - their technological and nutritional value. 2. Chemical composition of commonly raised pea varieties
Autorzy
Borowska J.
,
Giczewska A.
,
Zadernowski R.
,
Borowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
chemical analysis
starch
trypsin inhibitor
protein
pea
chemical composition
non-dietary substance
fibre
seed
Wydawca
-
Czasopismo
Natural Sciences
Rocznik
1998
Tom
01
Opis fizyczny
p.183-195,fig.
Twórcy
autor
Borowska J.
University of Agriculture and Technology, 10-957 Olsztyn-Kortowo, bl.21, Poland
autor
Giczewska A.
autor
Zadernowski R.
autor
Borowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-04f7f08b-2ae6-4cff-b227-cec4f582b405
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.