Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny. Instytut Zootechniki
1999
|
37
|
4
|
Tytuł artykułu
Witamina E a jakosc miesa
Autorzy
Barowicz T
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
utlenianie
zywienie zwierzat
dodatki witaminowe
mieso wieprzowe
dodatki paszowe
funkcje biologiczne
jakosc
przeciwutleniacze
mieso drobiowe
natluszczanie pasz
witamina E
trwalosc
trzoda chlewna
wlasciwosci sensoryczne
brojlery kurze
drob
tuczniki
EN
oxidation
animal feeding
vitamin additive
pork meat
feed additive
biological function
quality
antioxidant
poultry meat
feed oiling
vitamin E
durability
pig
sensory property
broiler chicken
poultry
fattener
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny. Instytut Zootechniki
Rocznik
1999
Tom
37
Numer
4
Opis fizyczny
s.73-85,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Barowicz T
Instytut Zootechniki, 32-083 Balice k.Krakowa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-04ca4563-7e0d-40d9-baeb-66bc40c170f0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.