Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2004
|
58
|
10
|
Tytuł artykułu
Krolewski smak Sheratona
Autorzy
Zieja T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kuchnia polska
hotel Sheraton
Krakow
oferty
kuchnia srodziemnomorska
kuchnia arabska
gastronomia
hotele
restauracje hotelowe
restauracja The Olive
pub SomePlaceElse
zaklady gastronomiczne
uslugi gastronomiczne
jadlospisy
bar QUBE
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2004
Tom
58
Numer
10
Opis fizyczny
s.17,fot.
Twórcy
autor
Zieja T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0489ef6e-3996-49cf-9de9-316fa9ce5997
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.