Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1995
|
49
|
10
|
Tytuł artykułu
O rekomendacji zakladow hotelarskich i gastronomicznych
Autorzy
Jarosinski S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
zaklady gastronomiczne
hotele
uslugi hotelarskie
uslugi gastronomiczne
turystyka
rekomendacje
promocja
klasyfikacja uslug
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1995
Tom
49
Numer
10
Opis fizyczny
s.30-31,rys.,tab.
Twórcy
autor
Jarosinski S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-03d51fc4-fcd0-4d27-96fc-eb386dced5a8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.