Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2002
|
3
|
Tytuł artykułu
Tansza produkcja jeszcze lepszych fermentowanych wedlin surowych
Autorzy
Pezacki W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
kielbasy fermentowane
kielbasy surowe
strawnosc
Polska
wedliny surowe
zmiany przechowalnicze
oslonki do wedlin
zapach
produkcja
technologia miesa
smakowitosc
barwa
wlasciwosci reologiczne
koszty produkcji
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2002
Numer
3
Opis fizyczny
s.36-38,40,42,44-45,wykr.,tab.,rys.
Twórcy
autor
Pezacki W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-03b74adf-a323-4142-8022-822f698e3174
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.