Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Biochimica Polonica
1994
|
41
|
2
|
Tytuł artykułu
Affinity purification of chicken pancreas proteinases and their N-terminal amino acid sequences
Autorzy
Tluscik F.
,
Polanowski A.
,
Guyonnet V.
,
Long P.L.
,
Travis J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
affinity chromatography
chymotrypsin
pancreas
affinity purification
N-terminal sequence
trypsin
amino acid
chicken
proteinase
elastase
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Biochimica Polonica
Rocznik
1994
Tom
41
Numer
2
Opis fizyczny
p.174-177,fig.
Twórcy
autor
Tluscik F.
University of Wroclaw, Tamka 2, 50-137 Wroclaw, Poland
autor
Polanowski A.
autor
Guyonnet V.
autor
Long P.L.
autor
Travis J.
Bibliografia
1. Ryan, C.A. (1965) Arch. Biochcm. Burphx/s. 110, 169-174.
2. Hartley/ T., Nando, R.J. & Oelofscn, W (1987) Comp. Biochcm. Physiol. 86B, 7(15-710.
3. Smith, N., Naudo, R.J., Oclofson, W., Lazure, C. & Pat thy, A. (1992) Int. /. Biochcm. 24,877-885.
4. March, S.C., Parikh, I. & Cuatrecasas, P. (1974) Anal. Biochcm. 60,149-152.
5. Polanowski, A., Wilusz, T., Nienartowicz, B., CieSlar, E., Slomiriska, A. & Nowak, K. (1980) Acta Biochim. Polon. 27,371-382.
6. Barrett, A.J. & McDonald. J.K. (1980) in Mammalian Proteases: A glossary ami bibliography, vol. 1 Endopcpfiilnses, pp. 32 43, Academic Press, London.
7. Ryan, C.A., Clary, J.J. & Tomomatsu, Y. (1965) Arch. Biochcm. Biophys. 110,175-183.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0362e21c-0e3d-46ef-b296-6f07101038bb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.