Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1993
|
02
|
1
|
Tytuł artykułu
Associated cultures of lactic acid bacteria and yeast as starters in gluten-free baker's leavens
Autorzy
Wlodarczyk M
,
Jezynska B.
,
Warzywoda A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
yeast
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus sanfrancisco
starter
leaven
food
Saccharomyces cerevisiae
fermentation
lactic acid bacteria
microorganism
symbiosis
gluten-free starter
Lactobacillus brevis
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1993
Tom
02
Numer
1
Opis fizyczny
p.83-91,fig.
Twórcy
autor
Wlodarczyk M
Technical University, 90-530 Lodz, Wolczanska 175, Poland
autor
Jezynska B.
autor
Warzywoda A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-02bb7c9d-e2a7-4e1c-921d-16e1a7b141cb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.