Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
2004
|
03
|
Tytuł artykułu
Przydatnosc owocow patisona do zamrazania
Autorzy
Grzeszczuk M
Warianty tytułu
EN
The effects of freezing process on patisson fruits
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
wartosc technologiczna
sklad chemiczny
przetwory warzywne
blanszowanie
mrozenie
Cucurbita
Cucurbita pepo var.patisoniana
dyniowate
owoce
patison
warzywa
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
Rocznik
2004
Tom
03
Opis fizyczny
s.35-40,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Grzeszczuk M
Akademia Rolnicza, ul.J.Slowackiego 17, 71-434 Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-026f20f1-71e3-401f-b5ad-b2cf2a089e73
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.