Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2001
|
10
|
04
|
Tytuł artykułu
Jakosc produktow drobiarskich - wybrane aspekty higieniczne
Autorzy
Malicki A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bezpieczenstwo zywnosciowe
uboj zwierzat
nadzor weterynaryjny
higiena zywnosci
Polska
jakosc zdrowotna
produkty drobiarskie
jakosc
mieso drobiowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2001
Tom
10
Numer
04
Opis fizyczny
s.35-38,rys.
Twórcy
autor
Malicki A.
Akademia Rolnicza, 50-375 Wroclaw, ul.C.Norwida 25
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-02542093-59fa-4595-a236-e8a5a883c69f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.