Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2003
|
47
|
10
|
Tytuł artykułu
Jakosc i bezpieczenstwo w produkcji i w obrocie zywnoscia. Czesc 3. Prawne przeslanki wdrazania systemu HACCP - wymagania prawa polskiego
Autorzy
Sikora T.
,
Kolozyn-Krajewska D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
bezpieczenstwo zywnosciowe
zywnosc
Polska
obrot towarowy
jakosc
ustawy
system HACCP
przepisy prawne
higiena produkcji
przemysl spozywczy
wdrozenia do praktyki
warunki zdrowotne
zywienie czlowieka
EN
food safety
food
Poland
commodity turnover
quality
legal act
HACCP system
law regulation
production hygiene
food industry
practical implementation
health condition
human nutrition
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2003
Tom
47
Numer
10
Opis fizyczny
s.33-34
Twórcy
autor
Sikora T.
Akademia Ekonomiczna, Krakow
autor
Kolozyn-Krajewska D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-01fe044c-4909-4c1a-886a-b51bcc31e820
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.