Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
2004
|
68
|
Tytuł artykułu
Inaktywacja przetrwalnikow Bacillus stearothermophilus podczas sterylizacji produktow spozywczych
Autorzy
Iciek J.
,
Blaszczyk I.
Warianty tytułu
EN
Inactivation of Bacillus stearothermophilus spores during sterilization of vegetable and animal materials
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
inaktywacja
przezywalnosc bakterii
Bacillus stearothermophilus
surowce roslinne
sterylizacja termiczna
cieploopornosc
surowce zwierzece
bezpieczenstwo mikrobiologiczne
spory
bakterie
przetrwalniki bakteryjne
produkty spozywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
Rocznik
2004
Tom
68
Opis fizyczny
s.43-54,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Iciek J.
Politechnika Lodzka, Lodz
autor
Blaszczyk I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-01aa9dcb-6e82-4099-9bea-76d9c84aeef3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.