Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1994
|
01
|
Tytuł artykułu
Mozliwosci zwiekszania zawartosci potasu w twarogu
Autorzy
Iwanczak M.
,
Reps A.
,
Wisniewska K.
,
Jarmul I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
technologia zywnosci
przetwory mleczne
sod
mleczarstwo
chlorek sodu
badania organoleptyczne
potas
pH
sery twarogowe
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1994
Numer
01
Opis fizyczny
s.14-17,tab,bibliogr.
Twórcy
autor
Iwanczak M.
Akademia Rolniczo-Techniczna,Olsztyn
autor
Reps A.
autor
Wisniewska K.
autor
Jarmul I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-01273efb-36c2-4dfd-b6a7-b58253c34637
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.