Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Komunikaty Rybackie
2005
|
5
|
Tytuł artykułu
Porownanie wartosci rzeznej i skladu chemicznego miesa trzech gatunkow ryb slodkowodnych: bolenia, leszcza i szczupaka
Autorzy
Kujawa R.
,
Zmijewski T.
,
Jankowska B.
,
Mamcarz A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sklad chemiczny
wartosc rzezna
mieso ryb
szczupak
rybactwo
analiza porownawcza
leszcz
bolen
ryby slodkowodne
Wydawca
-
Czasopismo
Komunikaty Rybackie
Rocznik
2005
Numer
5
Opis fizyczny
s.21-23,tab.,fot.
Twórcy
autor
Kujawa R.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski, Olsztyn
autor
Zmijewski T.
autor
Jankowska B.
autor
Mamcarz A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-004ff3cd-53da-4c51-9b74-41dac2b4142b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.