Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2017
|
10
|
Tytuł artykułu
Zapomniana dynia
Autorzy
Uscinski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
warzywa
dynia
zastosowanie kulinarne
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2017
Numer
10
Opis fizyczny
s.41,fot.
Twórcy
autor
Uscinski J.
Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni, Warszawa
Restauracja Moonsfera, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-aef1be1e-df37-4c86-8c47-7dd3c66a6ad7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.