PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 43 | 3 |

Tytuł artykułu

Jakość sensoryczna i wartość odżywcza surówek

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

43

Numer

3

Opis fizyczny

s.4-6,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Żywienia Człowieka, SGGW w Warszawie, Warszawa
  • Instytut Żywienia Człowieka, SGGW w Warszawie, Warszawa
autor
  • Instytut Żywienia Człowieka, SGGW w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-ae61eb53-af74-4504-adfd-d845144d3ae9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.