Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1991
Tom
45
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Omówienie wyników kontroli Państwowej Inspekcji Handlowej w zakresie funkcjonowania gastronomii w 1990 r.
(
Szreter B.
)
artykuł:
Barek expresso - dane ogólne i szczegółowe
(
Kolasa W.
)
artykuł:
Karaluchy - szkodniki placówek gastronomicznych
(
Karnkowski W.
)
artykuł:
Co dalej z ochrona praw konsumenta i Państwową Inspekcją Handlową
(
Semczuk Z.
)
artykuł:
Nowy sposób pieczenia produktów spożywczych
(
Rybisz Z.
)
artykuł:
Praca na stojąco w gastronomii
(
Zabicki W.
)
artykuł:
Warunki pracy i ochrona pracy młodocianych
(
Rumianek H.
)
artykuł:
Handel Okrężny Żywnością w świetle prawa
(
Sadowska H.
)
artykuł:
Prywatyzacja za miedzą
(
Sobanska-Rybacka B.
)
artykuł:
Magnez niezbędnym składnikiem żywienia
(
Godlewska Z.
)
artykuł:
Coctail-bar: wyposażenie i sprzęt barmański
artykuł:
Odmienne sposoby wykorzystania surowców w potrawach[II]
(
Paraska W.
)
artykuł:
Bar hotelowy (I)
(
Jarosinski S.
)
artykuł:
Podejmowanie działalności gospodarczej. Barek Expresso na 24 miejsce konsumenckie
(
Zaleski S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.