PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 2[36] |

Tytuł artykułu

The impact of concentration of production on market position of selected branches of food industry in Poland

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Wpływ koncentracji produkcji na pozycję rynkową wybranych branż przemysłu spożywczego w Polsce

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

Opis fizyczny

p.323-328,fig.,ref.

Twórcy

  • Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa, Poland

Bibliografia

  • GPW. Retrieved from: http://www.gpw.pl/.
  • Kraciuk, J. (2008). Koncentracja produkcji w polskim przemyśle spożywczym. Concentration of production in the Polish food industry. Retrieved from: www.wne.sggw.pl/ czasopisma/pdf/PRS_2008_T5(20)_s33.pdf
  • KRS. Retrieved from: http://www.infoveriti.pl/.
  • Mruk, H. (Ed.). (2003). Analiza rynku. Warszawa: PWE.
  • Pawlak, K., Poczta, W. (2011). Międzynarodowy handel rolny. Teorie konkurencyjność scenariusze rozwoju. Warszawa: PWE.
  • Szwacka-Mokrzycka, J. (2013). Tendencje rozwojowe popytu i podaży żywności w Polsce. Warszawa: Wyd. SGGW.
  • Urban, R., Mroczek, R. (2011). Postępy integracji europejskiej w sektorze żywnościowym. Warszawa: IERiGŻ.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-ade99c06-acee-42a3-9cd1-5f5f512ec77b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.