Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa, Poland
Bibliografia
GPW. Retrieved from: http://www.gpw.pl/.
Kraciuk, J. (2008). Koncentracja produkcji w polskim przemyśle spożywczym. Concentration of production in the Polish food industry. Retrieved from: www.wne.sggw.pl/ czasopisma/pdf/PRS_2008_T5(20)_s33.pdf
KRS. Retrieved from: http://www.infoveriti.pl/.
Mruk, H. (Ed.). (2003). Analiza rynku. Warszawa: PWE.
Pawlak, K., Poczta, W. (2011). Międzynarodowy handel rolny. Teorie konkurencyjność scenariusze rozwoju. Warszawa: PWE.
Szwacka-Mokrzycka, J. (2013). Tendencje rozwojowe popytu i podaży żywności w Polsce. Warszawa: Wyd. SGGW.
Urban, R., Mroczek, R. (2011). Postępy integracji europejskiej w sektorze żywnościowym. Warszawa: IERiGŻ.