Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2019
Tom
---
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
90-lecie SM Mlekovita
(
Lorkiewicz B.
)
artykuł:
Probiotyki i prebiotyki stosowane w przemyśle mleczarskim
(
Lobacz A.
,
Kowalik J.
,
Zulewska J.
,
Micka W.
)
artykuł:
Chemiczne aspekty higieny żywności - pozytywne chemiczne składniki mleka cz.5. Witaminy i inne związki aktywne
(
Smoczynski S. S.
)
artykuł:
Mleko-Expo 2018
(
Garczewska-Murzyn A.
,
Lorkiewicz B.
)
artykuł:
Tekstura - wyznacznik jakości żywności
(
Baranowska M.
)
artykuł:
Wymagania ISO 22000: 2018 - cz.3. Funkcjonowanie - planowanie operacyjne, PRP, identyfikalność i sytuacje kryzysowe
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Trendy konsumenckie na rynku żywnościowym
(
Piekut M.
)
artykuł:
Odpowiadamy na pytania Czytelników. Ozon. Na pytanie Czytelnika odpowiedział...
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Wpływ radiacji na trwałość i jakość mleka oraz produktów mleczrskich - część 1. Radiacyjne utrwalanie żywności
(
Wisniewska K.
,
Skwarek A.
,
Reps A.
)
artykuł:
Wigilijne spotkanie seniorów polskiego mleczarstwa
(
Garczewska-Murzyn A.
)
artykuł:
Nowe trendy w kontroli żywności
(
Zbikowski Z.
)
artykuł:
Mleczarze dyskutowali o trendach w branży
(
Rymanowski P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.