Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2017
|
16
|
1
|
Tytuł artykułu
Cold-pressed and hot-pressed rapeseed oil: The effects of roasting and seed moisture on the antioxi- dant activity, canolol, and tocopherol level
Autorzy
Siger A.
,
Jozefiak M.
,
Gornas P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2017
Tom
16
Numer
1
Opis fizyczny
p.69-81,fig.,ref.
Twórcy
autor
Siger A.
Department of Food Biochemistry and Analysis, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznan, Poland
autor
Jozefiak M.
Department of Food Biochemistry and Analysis, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznan, Poland
autor
Gornas P.
Latvia State Institute of Fruit-Growing Graudu 1, Dobele LV-3701, Latvia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/J.AFS.2017.0458
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ad902107-e438-4488-9469-844d2b819da5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.