PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 59 | 2 |

Tytuł artykułu

Wpływ drożdży i bakterii mlekowych na zawartość związków lotnych i inne parametry enologiczne win

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Influence of yeast and lactic acid bacteria on the content of volatile compounds and other oenological parameters of wines

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

59

Numer

2

Opis fizyczny

s.167-178,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Żywienia Człowieka, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii,Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul. Skromna 8, 20-704 Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-ad67df75-5616-42f1-8aac-349f070885e7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.