Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Postępy Mikrobiologii
2020
|
59
|
2
|
Tytuł artykułu
Wpływ drożdży i bakterii mlekowych na zawartość związków lotnych i inne parametry enologiczne win
Autorzy
Stoj A.
Warianty tytułu
EN
Influence of yeast and lactic acid bacteria on the content of volatile compounds and other oenological parameters of wines
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Mikrobiologii
Rocznik
2020
Tom
59
Numer
2
Opis fizyczny
s.167-178,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Stoj A.
Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Żywienia Człowieka, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii,Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul. Skromna 8, 20-704 Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.21307/PM-2020.59.2.013
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ad67df75-5616-42f1-8aac-349f070885e7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.