Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Veterinary Sciences
2003
|
06
|
2
|
Tytuł artykułu
Food additives used in meat processing according to the Polish and European Union legislation
Autorzy
Uradzinski J.
,
Weiner M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
food additive
food industry
meat processing
meat
legal regulation
Poland
European Union
legislation
market
definition
classification
monitoring
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Veterinary Sciences
Rocznik
2003
Tom
06
Numer
2
Opis fizyczny
p.173-176,ref.
Twórcy
autor
Uradzinski J.
Department of Animal Products Hygiene, Faculty of Veterinary Medicine, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 14, 10-957 Olsztyn, Poland
autor
Weiner M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ad55429e-df26-4c6d-87c8-ea777a43a214
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.