Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1981
|
35
|
02
|
Tytuł artykułu
Technologia past rybno-warzywnych
Autorzy
Kolakowski E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
produkcja zywnosci
pasty rybne
pasty warzywne
technologia produkcji
schematy technologiczne
dodatki do zywnosci
przechowywanie zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1981
Tom
35
Numer
02
Opis fizyczny
s.9-11,rys.,wykr.
Twórcy
autor
Kolakowski E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ad4d67eb-6ee1-40fd-a903-7710439e2afe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.