Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2008
|
08-09
|
Tytuł artykułu
Jak mrozić? Szybkość zamrażania a jakość produktów
Autorzy
Genca E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
chlodnictwo
przechowywanie zywnosci
zamrazanie zywnosci
technologia zywnosci
technologia chlodnicza
produkty spozywcze
zmiany struktury tkankowej
zamrazanie
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2008
Numer
08-09
Opis fizyczny
s.72-74,rys.,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Genca E.
Lubelskie Centrum Edukacji Zawodowej
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ad4c8494-dbc0-406a-951f-a792724f086a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.