Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1988
|
39
|
3
|
Tytuł artykułu
Oznaczanie histaminy w konserwach rybnych metodą spektrofluorymetryczną
Autorzy
Fonberg-Broczek M.
,
Windyga B.
,
Kozlowski J.
,
Sawilska-Rautenstrauch D.
,
Kahl S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
SPEKTROFLUOROMETRICHESKIJJ METOD OBOZNACHANIJA GISTAMINA W RYBNYKH KONSERWAKH
EN
A SPECTROFLUOROMETIC METHOD FOR HISTAMINE DETERMINATION IN CANNED FISH PRODUCTS
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
oznaczanie
histamina
konserwy rybne
spektrofluorymetria
fluorymetria
roztwory metanolowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1988
Tom
39
Numer
3
Opis fizyczny
s.226-230,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Fonberg-Broczek M.
Zakład Badania Żywności i Przemysłu Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
autor
Windyga B.
Zakład Badania Żywności i Przemysłu Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
autor
Kozlowski J.
Zakład Higieny Komunalnej, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
autor
Sawilska-Rautenstrauch D.
Zakład Badania Żywności i Przemysłu Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
autor
Kahl S.
Zakład Badania Żywności i Przemysłu Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ad46d3ae-0600-4cde-a3fa-21f5de7540a9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.