Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2010
|
58
|
12
|
Tytuł artykułu
Podstawowe parametry określające jakość lodów
Autorzy
Polak E.
Warianty tytułu
EN
The main parameters defining ice-cream quality
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
dodatki do zywnosci
lody
jakosc
tluszcz
bialko
woda
cukier
produkty spozywcze
procesy technologiczne
mieszanka lodowa
kwasowosc
lepkosc
zamrazanie
napowietrzanie
topnienie
sucha masa
temperatura topnienia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2010
Tom
58
Numer
12
Opis fizyczny
s.108-109
Twórcy
autor
Polak E.
Przegląd Piekarski i Cukierniczy, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ad44aa9f-9344-4f75-8fae-97982ec3abe8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.