Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
21
Czasopismo
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
Wydawca
-
Rocznik
2012
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
21
artykuł:
Właściwości chemiczne gliniastych gleb uprawnych o zróżnicowanej rzeźbie terenu z uwzględnieniem zbiorowisk roślinnych po piętnastu latach odłogowania. Część I. Właściwości chemiczne gleb
(
Malinowski R.
)
artykuł:
Wykorzystanie biomasy rdestowca ostrokończystego (Polygonum cuspidatum Siebold and Zucc.) do celów energetycznych
(
Gregorczyk A.
,
Wereszczaka J.
,
Stankowski S.
)
artykuł:
Liczebność drobnoustrojów w glebach skażonych olejem napędowym i poddawanych procesowi fitoremediacji
(
Hawrot-Paw M.
,
Nowak A.
,
Beker P.
)
artykuł:
Zbiorowiska muraw kserotermicznych i piaskowych na krawędzi doliny Odry w Owczarach
(
Kutyna I.
)
artykuł:
Właściwości chemiczne gliniastych gleb uprawnych o zróżnicowanej rzeźbie terenu z uwzględnieniem zbiorowisk roślinnych po piętnastu latach odłogowania. Część II. Zbiorowiska roślinne w obrębie wierzchowiny, zbocza i w obniżeniu
(
Kutyna I.
,
Malinowski R.
,
Niedzwiecki E.
)
artykuł:
Porównanie zdolności konkurencyjnych w stosunku do chwastów oraz plonów ziarna pszenicy orkisz (Triticum aestivum ssp. spelta) z odmianami pszenicy zwyczajnej (Triticum aestivum ssp. vulgare) w ekologicznym systemie produkcji
(
Feledyn-Szewczyk B.
)
artykuł:
Zróżnicowanie morfologii oraz właściwości gleb leśnych i ornych położonych w strefie czołowomorenowej Pomorza Zachodniego
(
Chudecka J.
,
Tomaszewicz T.
)
artykuł:
Reakcja wybranych odmian żyta ozimego na stres wywołany różnymi czynnikami abiotycznymi
(
Smolik B.
)
artykuł:
Porównanie wybranych kinetycznych modeli zanikania herbicydów w glebie
(
Gregorczyk A.
,
Swarcewicz M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.