PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 23 | 5 |

Tytuł artykułu

Wpływ dodatku oligofruktozy na wybrane wyróżniki jakości probiotycznych sorbetów owocowo-herbacianych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Effect of oligofructose as additive on selected distinguishing features of quality of probiotic fruit-tea sorbets

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

23

Numer

5

Opis fizyczny

s.82-94,rys.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa
  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-acf97d54-4570-41a3-a54b-22e3d7b56d05
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.