PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 56 | 1 |

Tytuł artykułu

Analiza tekstury mięsa gęsi

Warianty tytułu

EN
Texture analysis of goose meat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

56

Numer

1

Opis fizyczny

s.42-52,rys.,fot.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Stacja Zasobów Genetycznych Drobiu Wodnewgo w Dworzyskach, Zakład Doświadczalny Kołuda Wielka, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 62-035 Kórnik
autor
  • Stacja Zasobów Genetycznych Drobiu Wodnewgo w Dworzyskach, Zakład Doświadczalny Kołuda Wielka, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 62-035 Kórnik
  • Stacja Zasobów Genetycznych Drobiu Wodnewgo w Dworzyskach, Zakład Doświadczalny Kołuda Wielka, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 62-035 Kórnik

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-acf0d79a-f06f-492b-b3bf-7eb34385c197
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.