Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1981
|
32
|
3
|
Tytuł artykułu
Czas pojawiania się toksyny w stasunku do odchyleń sensorycznych w konserwach mięsnych zakażonych sztucznie Clostridium botulinum B
Autorzy
Palec W.
,
Mierzejewski J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Vremja pojavlenija toksina po sravneniju s sensarnymi otklonenijami mjasnykh konservov iskusstvenno inficirovannykh Clostridium botulinum B
EN
Time of toxin appearance in relation to organoleptic changes in canned meat contaminated artificially with Clostridium botulinum B
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
toksyny
bezpieczenstwo zywnosci
konserwy miesne
Clostridium botulinum
zmiany sensoryczne
wyniki badan
przepisy sanitarne
endospory
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1981
Tom
32
Numer
3
Opis fizyczny
s.223-227,rys.,tab.,biblogr.
Twórcy
autor
Palec W.
Wojskowy Ośrodek Naukowo-Badawczy Służby Weterynaryjnej
autor
Mierzejewski J.
Wojskowy Ośrodek Naukowo-Badawczy Służby Weterynaryjnej
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-acf05137-1e9f-47ab-a85f-9964b8b74e7e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.