Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Hortorum Cultus
2022
|
21
|
3
|
Tytuł artykułu
Biochemical changes in some table grape cultivars throught the ripening process
Autorzy
Dogan A.
,
Uyak C.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
table grape
phenolics
anthocyanin
antioxidant capacity
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Hortorum Cultus
Rocznik
2022
Tom
21
Numer
3
Opis fizyczny
p.3-13,fig.,ref.
Twórcy
autor
Dogan A.
Horticulture Department, Agriculture Faculty, Van Yuzuncu Yil University, Van, Turkey
autor
Uyak C.
Horticulture Department, Agriculture Faculty, Van Yuzuncu Yil University, Van, Turkey
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.24326/asphc.2022.3.1
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ace4784d-7785-4e20-88af-539afaaf663c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.