Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011
|
61
|
Suppl.1
|
Tytuł artykułu
The antioxidant capacity of the selected fruits and their preserves - pilot comparative study
Autorzy
Czlapka-Matyasik M.
,
Gramza-Michalowska A.
,
Fejfer M.
,
Zielinski H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
antioxidant capacity
fruit
fruit preserve
photochemiluminescence
food product
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2011
Tom
61
Numer
Suppl.1
Opis fizyczny
p.14
Twórcy
autor
Czlapka-Matyasik M.
Department of Human Nutrition and Hygiene, Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
autor
Gramza-Michalowska A.
autor
Fejfer M.
autor
Zielinski H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-acd7acf2-fdc7-4b51-b88e-272323f61175
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.