Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Sesja Naukowa
1989
|
22
|
Tytuł artykułu
Wpływ stopnia podsuszenia zielonki z pastwisk górskich na jakość i wartość pokarmową kiszonek
Autorzy
Furgal K.
,
Kaminski J.
,
Borowiec F.
Warianty tytułu
EN
The effect of the degree of partial drying of green mass from mountain pastures on the quality and fodder value of silage
RU
Vlijanie stepeni podsushki zelenejj gornykh pastbishh na kachestvo i kormovuju cennost' silosov
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
RU
Słowa kluczowe
PL
pastwiska gorskie
zielonka pastwiskowa
podsuszanie
zielonka podsuszona
kiszonki z traw podsuszonych
jakosc kiszonek
wartosc pokarmowa
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Sesja Naukowa
Rocznik
1989
Tom
22
Opis fizyczny
s.83-96,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Furgal K.
Katedra Żywienia Zwierząt, Akademia Rolnicza w Krakowie, Kraków
autor
Kaminski J.
Katedra Żywienia Zwierząt, Akademia Rolnicza w Krakowie, Kraków
autor
Borowiec F.
Katedra Żywienia Zwierząt, Akademia Rolnicza w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-acce4702-5545-4605-b69c-d68f55e43300
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.