PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 1 |

Tytuł artykułu

Wpływ rozdrobnienia miazgi na ilość i jakość uzyskiwanego soku z gruszek

Warianty tytułu

EN
The influence of the pulp fragmentation on the amount and quality of pear juice

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

1

Opis fizyczny

s.12-18,rys.,tab.,fot.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, Koszalin
  • Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, Koszalin
autor
  • Katedra Przechowywania i Przetwórstwa Produktów Roślinnych, Słowacki Uniwersytet Rolniczy w Nitrze, Nitra, Słowacja
  • Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, Koszalin
  • Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, Koszalin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-abc144a8-b456-4cea-a16a-d1946c23c71b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.