Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
2021
|
72
|
4
|
Tytuł artykułu
Quality and methods of adulteration of meat and fish products on the Polish market in 2010-2020
Autorzy
Kowalczyk S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
food
food quality
food control
food adulteration
meat product
fish product
Polish market
food market
Agricultural and Food Quality Inspection
PL
zywnosc
jakosc zywnosci
zafalszowania zywnosci
kontrola zywnosci
produkty miesne
produkty rybne
rynek polski
rynek zywnosciowy
Inspekcja Jakosci Handlowej Artykulow Rolno-Spozywczych
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
2021
Tom
72
Numer
4
Opis fizyczny
p.361-372,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kowalczyk S.
Institute of Markets and Competition, Collegium of Business Administration, Warsaw School of Economics, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.32394/rpzh.2021.0183
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ab6f6b3c-ed2a-4f3f-967d-9026d7281523
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.