Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie
Rocznik
2013
Tom
---
Numer
2(9)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2(9)
artykuł:
Wpływ różnych czynników na tempearturę farszu i czas w procesie kutrowania
(
Dolata W.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Wybrane zagadnienia produkcji i przetwórstwa mięsa w Polsce w pierwszej dekadzie XXI wieku
(
Kapusta F.
)
artykuł:
Preferencje konsumentów Polski południowo-zachodniej przy wyborze serów podpuszczkowych dojrzewających
(
Dysz K.
,
Krasnowska G.
)
artykuł:
Stan przemysłu spożywczego na Dolnym Śląsku i rekomendowane kierunki jego rozwoju
(
Szybiga K.
,
Miskiewicz T.
,
Krol Z.
)
artykuł:
Zasada działania innowacyjnych opakowań inteligentnych w przemyśle żywnościowym. Artykuł przeglądowy
(
Cichon M.
,
Lesiow T.
)
artykuł:
Związki fluoroorganiczne - przemysłowe zastosowanie i skutki ich obecności w środowisku przyrodniczym
(
Zebrowska M. K.
)
artykuł:
Właściwości fizyczne waniliowych aromatów proszkowych o zróżnicowanym składzie chemicznym części aromatycznej
(
Jedlinska A.
,
Janiszewska E.
,
Stasiak M.
,
Witrowa-Rajchert D.
)
artykuł:
Wpływ barierowości opakowania surowych mięśni udowych indyków pakowanych w modyfikowanej atmosferze na ich cechy sensoryczne po obróbce termicznej
(
Orkusz A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.