Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1991
|
26
|
08
|
Tytuł artykułu
Wpływ stanu mikrobiologicznego surowców na jakość gotowego wyrobu
Autorzy
Kuzminska M.
Warianty tytułu
EN
Influence of microbiological status of raw materials on quality of final product
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
technologia
przechowalnictwo
jakosc
stan mikrobiologiczny
grysik ziemniaczany
producenci
wyniki badan
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1991
Tom
26
Numer
08
Opis fizyczny
s.8-10,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kuzminska M.
Centralne Laboratorium Chłodnictwa, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-aade9ec9-1799-4ee3-a6db-d0323a24d207
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.