Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2012
Tom
56
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Zmiany w przepisach determinujące zastosowanie dodatku etanolu do paliw
(
Roszak A.
,
Kotarska K.
,
Czuprynski B.
)
artykuł:
Pozytywne efekty kampanii promocyjno-edukacyjnej. "5 porcji warzyw, owoców lub soku"
(
A.L.
)
artykuł:
Rynek zagęszczonego soku pomarańczowego na świecie i w Unii Europejskiej
(
Zaremba L.
)
artykuł:
Rynek koncentratu jabłkowego - słabnący popyt groźniejszy od chińskiej konkurencji
(
A.L.
)
artykuł:
Możliwość wykorzystania wód odwarowych z procesów zatężania soków w przemysle owocowym. Cz.2
(
Marjanowski J.
,
Ostrowski J.
,
Kukielko A.
)
artykuł:
"Termobreak" do rozzmrażania, podgrzewania lub chłodzenia surowca
artykuł:
Produktywność i efektywność produkcji soków i napojów bezalkoholowych
(
Urban R.
)
artykuł:
Inspirowanie innowacjami to nasza pasja. Rozmowa z Grzegorzem Frąckiem prezesem Dohler Polska Sp. z o.o.
(
Przegalinska M.
,
Oleksy K.
)
artykuł:
Ceny skupu owoców i warzyw w I kwartale 2012 r.
(
Strojewska I.
,
Smolenski T.
,
Stepka G.
)
artykuł:
Wzajemne powiązania dostawców owoców z przetwórcami - warunkiem stabilizacji rynku
(
Ozimek R.
)
artykuł:
Jakość zagęszczonych soków owocowych a wymagania międzynarodowe
(
Podoba P.
)
artykuł:
Zmiany w składzie żywic granulatów chmielowych podczas przechowywania
(
Baranowski K.
,
Baca E.
,
Salamon A.
)
artykuł:
Wyzwania branży przetwórczej w obszarach zaopatrzenia surowcowego
(
Dybus
)
artykuł:
Sytuacja na rynku zagęszczonego soku jabłkowego
(
Nosecka B.
)
artykuł:
Soki, nektary, napoje niegazowane
(
Wysocki T.
)
artykuł:
Acerola - bogactwo witaminy C
(
Bogacz K.
)
artykuł:
Widziane z Wiejskiej (99) Fundusze promocji żywności do poprawienia...
(
Pokrywka T.
)
artykuł:
Powłoki jadalne do minimalnie przetworzonych owoców i warzyw
(
Galus S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.