Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Rocznik
2020
Tom
75
Numer
1-2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1-2
artykuł:
Badanie zmienności wybranych parametrów produktów chmielowych otrzymanych z uprawianych w Polsce odmian chmielu
(
Semeniuk T.
,
Stepnevska J.
)
artykuł:
Wyznaczanie współczynnika emisyjności w warunkach chłodniczych w przemyśle rolno-spożywczym
(
Wrobel-Jedrzejewska M.
,
Wlodarczyk E.
,
Steplewska U.
,
Polak E.
)
artykuł:
Wpływ terminu zbioru i sposobu przechowywania korzeni buraków cukrowych na wartość przerobową surowca
(
Baryga A.
,
Polec B.
)
artykuł:
Izomery trans kwasów tłuszczowych w diecie człowieka i ich wpływ na zdrowie
(
Makala H.
)
artykuł:
Antyoksydacyjne i przeciwrodnikowe właściwości ekstraktów z suszu skórek jabłek odmian Papierówka, Kosztela oraz Gold Milenium
(
Akimowicz M.
,
Samsonowicz M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.