Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2021
|
71
|
2
|
Tytuł artykułu
Macro- and micro-nutrient composition and antioxidant activity of chickpea and pea accessions
Autorzy
Costantini M.
,
Summo C.
,
Centrone M.
,
Rybicka I.
,
D'Agostino M.
,
Annicchiarico P.
,
Caponio F.
,
Pavan S.
,
Tamma G.
,
Pasqualone A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2021
Tom
71
Numer
2
Opis fizyczny
p.177-185,fig.,ref.
Twórcy
autor
Costantini M.
Department of Soil, Plant and Food Science (DISSPA), Aldo Moro University of Bari, via Amendola 165/A, I-70126 Bari, Italy
autor
Summo C.
Department of Soil, Plant and Food Science (DISSPA), University of Bari Aldo Moro, via Amendola 165/A, I-70126 Bari, Italy
autor
Centrone M.
Department of Bioscience, Biotechnologies and Biopharmaceutics (DBBB), Aldo Moro University of Bari, via Amendola 165/A, I-70126 Bari, Italy
autor
Rybicka I.
Faculty of Commodity Science, Poznan University of Economics and Business, al.Niepodległosci 10, 61–875 Poznan, Poland
autor
D'Agostino M.
Department of Bioscience, Biotechnologies and Biopharmaceutics (DBBB), Aldo Moro University of Bari, via Amendola, 165/A, I-70126 Bari, Italy
autor
Annicchiarico P.
Research Centre for Animal Production and Aquaculture, Council for Agricultural Research and Economics (CREA), viale Piacenza 29, I-26900 Lodi, Italy
autor
Caponio F.
Department of Soil, Plant and Food Science (DISSPA), Aldo Moro University of Bari, via Amendola 165/A, I-70126 Bari, Italy
autor
Pavan S.
Department of Soil, Plant and Food Science (DISSPA), Aldo Moro University of Bari, via Amendola 165/A, I-70126 Bari, Italy
autor
Tamma G.
Department of Bioscience, Biotechnologies and Biopharmaceutics (DBBB), Aldo Moro University of Bari, via Amendola 165/A, I-70126 Bari, Italy
autor
Pasqualone A.
Department of Soil, Plant and Food Science (DISSPA), Aldo Moro University of Bari, via Amendola 165/A, I-70126 Bari, Italy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.31883/pjfns/135813
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a9c31757-ca00-4747-b96d-b7c48ef84165
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.