PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2021 | 71 | 2 |

Tytuł artykułu

Macro- and micro-nutrient composition and antioxidant activity of chickpea and pea accessions

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

71

Numer

2

Opis fizyczny

p.177-185,fig.,ref.

Twórcy

  • Department of Soil, Plant and Food Science (DISSPA), Aldo Moro University of Bari, via Amendola 165/A, I-70126 Bari, Italy
autor
  • Department of Soil, Plant and Food Science (DISSPA), University of Bari Aldo Moro, via Amendola 165/A, I-70126 Bari, Italy
autor
  • Department of Bioscience, Biotechnologies and Biopharmaceutics (DBBB), Aldo Moro University of Bari, via Amendola 165/A, I-70126 Bari, Italy
autor
  • Faculty of Commodity Science, Poznan University of Economics and Business, al.Niepodległosci 10, 61–875 Poznan, Poland
  • Department of Bioscience, Biotechnologies and Biopharmaceutics (DBBB), Aldo Moro University of Bari, via Amendola, 165/A, I-70126 Bari, Italy
  • Research Centre for Animal Production and Aquaculture, Council for Agricultural Research and Economics (CREA), viale Piacenza 29, I-26900 Lodi, Italy
autor
  • Department of Soil, Plant and Food Science (DISSPA), Aldo Moro University of Bari, via Amendola 165/A, I-70126 Bari, Italy
autor
  • Department of Soil, Plant and Food Science (DISSPA), Aldo Moro University of Bari, via Amendola 165/A, I-70126 Bari, Italy
autor
  • Department of Bioscience, Biotechnologies and Biopharmaceutics (DBBB), Aldo Moro University of Bari, via Amendola 165/A, I-70126 Bari, Italy
  • Department of Soil, Plant and Food Science (DISSPA), Aldo Moro University of Bari, via Amendola 165/A, I-70126 Bari, Italy

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a9c31757-ca00-4747-b96d-b7c48ef84165
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.