PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 57 | 09 |

Tytuł artykułu

"Dodatki kształtujące strukturę żywności" cz. II

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

57

Numer

09

Opis fizyczny

s.16-17,tab.

Twórcy

autor
  • Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu
autor
  • Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a9940eef-e741-409e-a1fc-7c37df288778
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.