Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1981
|
33
|
05-06
|
Tytuł artykułu
Oznaczenie zawartości tkanki kostnej w mięsie i przetworach mięsnych
Autorzy
Witkowska H.
,
Lipowska A.
,
Miler K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1981
Tom
33
Numer
05-06
Opis fizyczny
s.29-32,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Witkowska H.
autor
Lipowska A.
autor
Miler K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a973fbaa-87fe-4541-83fa-49ad0aa13e12
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.