Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2001
|
38
|
Supl.1
|
Tytuł artykułu
Rola rodzajów włókien w jakości mięsa
Autorzy
Greaser M. L.
,
Okochi H.
,
Sosnicki A. A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2001
Tom
38
Numer
Supl.1
Opis fizyczny
s.57-64,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Greaser M. L.
Muscle Biology Laboratory, University of Wisconsin, 1805 Linden Drive West, Madison, WI 53706, USA
autor
Okochi H.
autor
Sosnicki A. A.
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a8e371b0-b202-45ef-b9db-7608469960c1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.