Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1991
|
42
|
4
|
Tytuł artykułu
Zawartość węglowodorów chlorowanych w odtworzonych całodziennych racjach pokarmowych robotniczych i nierobotniczych
Autorzy
Przyslawski J.
,
Kulesza C.
,
Gertig H.
,
Duda G.
,
Maruszewska M.
,
Szajkowski Z.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Contents of organochlorine pesticides in prepared daily diets of manual and mental workers
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bezpieczenstwo zywnosci
skazenie zywnosci
pestycydy
pozostalosci pestycydow
weglowodory chlorowane
szesciochlorocykloheksan
izomery
racje pokarmowe
calodzienne racje pokarmowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1991
Tom
42
Numer
4
Opis fizyczny
s.359-367,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Przyslawski J.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Poznaniu, ul.Łąkowa 1/2, 61-878 Poznań
autor
Kulesza C.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Poznaniu, ul.Łąkowa 1/2, 61-878 Poznań
autor
Gertig H.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Poznaniu, ul.Łąkowa 1/2, 61-878 Poznań
autor
Duda G.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Poznaniu, ul.Łąkowa 1/2, 61-878 Poznań
autor
Maruszewska M.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Poznaniu, ul.Łąkowa 1/2, 61-878 Poznań
autor
Szajkowski Z.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Poznaniu, ul.Łąkowa 1/2, 61-878 Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a85945b8-7e8c-4161-93d4-f04d885ab44d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.