Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2005
|
6
|
Tytuł artykułu
Kształtowanie konsystencji pożądanej pod wzgledem sensorycznym
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
transglutaminazy
fosforany
ocena sensoryczna
przetwory miesne
burgery
ksztalt
obrobka termiczna
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2005
Numer
6
Opis fizyczny
s.74,76-77,rys.,tab.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a7dd7908-1a08-47ee-9b4f-d24068127d00
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.