PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 67 | 01-02 |

Tytuł artykułu

Serce kuchni. Piece konwekcyjno-parowe

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

67

Numer

Opis fizyczny

s.6,8

Twórcy

  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Produkcji, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a795bc66-e8db-47c0-b192-5c0d95a22ff1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.