Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
2009
|
30
|
Tytuł artykułu
Wpływ intensywności oddychania bulw ziemniaka na barwę produktów smażonych
Autorzy
Zgorska K.
,
Czerko Z.
,
Grudzinska M.
Warianty tytułu
EN
The influence of respiration intensity on colour of fried products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
ziemniaki
bulwy
intensywnosc oddychania
chipsy
frytki
barwa
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2009
Numer
30
Opis fizyczny
s.109-113,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zgorska K.
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin w Radzikowie, Oddział w Jadwisinie, Jadwisin
autor
Czerko Z.
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin w Radzikowie, Oddział w Jadwisinie, Jadwisin
autor
Grudzinska M.
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin w Radzikowie, Oddział w Jadwisinie, Jadwisin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a76cc583-21c5-4a93-afd0-0991402e7a05
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.