Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2015
|
59
|
01
|
Tytuł artykułu
Nowe kierunki rozwoju produkcji piekarskiej
Autorzy
Achremowicz B.
Warianty tytułu
EN
New directions of baking production development
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
produkcja zywnosci
innowacje
konsumenci
spozycie zywnosci
technologia produkcji
pieczywo
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2015
Tom
59
Numer
01
Opis fizyczny
s.7-9
Twórcy
autor
Achremowicz B.
Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a66be6c8-281d-487b-85c8-7848ceb1103c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.