PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1968 | 80 |

Tytuł artykułu

The determination of the characteristics of the blackcurrant juice de-aromatization process using Oscar Krenz's apparatus and the examination of the aromas obtained

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Ustalenie parametrów procesu dearomatyzacji soku czarnej porzeczki w urządzeniu Oskara Krenza i badanie jakości uzyskanych aromatów
FR
Recherches des parameters optimaux de recuperation d'arome des fruits
DE
Bestimmung der optimalen Parameter der Aromaruckgewinnung des Saftes der schwarzen Johannisbeere als Funktion der gute des Fruchtaroma
RU
Opredelenie parametrov processa dezaromatixzacii soka chernojj smorodiny na ustanovke Oskara Krenca i issledovanie kachestva poluchennykh aromatov

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL
FR
DE
RU

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

80

Opis fizyczny

p.567-577,fig.,ref.

Twórcy

autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a638fe73-fe4d-416b-b9f6-5f21c05d7a1c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.